Vadásztanya Apartmanok

Transdanubia, Sosto
Vadásztanya Apartmanok Öne Çıkan Resim
Vadásztanya Apartmanok Dış Mekan
Vadásztanya Apartmanok Dış Mekan
Vadásztanya Apartmanok Dış Mekan
Vadásztanya Apartmanok Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Vadásztanya Apartmanok
29 Vasúti u. Transdanubia, Sosto

Vadásztanya Apartmanok misafirlere Siofok (Siofok-Sosto) bölgesinde, Pannonia (bölge) yakınında ve Balaton Gölü ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Siófok Protestant Church ile 3,9 mi (6,2 km) ve Altın Kıyı ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 10.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 34 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Gece kulübü ve açık tenis kortu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Studio
Studio apartmant
Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu, Bahçe Manzaralı
Standard
Standard Apart Daire, 3 Yatak Odası, Mutfak, Bahçe Manzaralı
Standard
Standard Apart Daire, 4 Yatak Odası, Mutfak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x