Vacation Village Camps

Pushkar
Vacation Village Camps Genel
Vacation Village Camps Öne Çıkan Resim
Vacation Village Camps Dış Mekan
Vacation Village Camps Dış Mekan
Vacation Village Camps Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Vacation Village Camps
Motisar Road Village Ganahera , Pushkar

Pushkar bölgesindeki Vacation Village Camps konaklamanızda, Aptaeshwar Temple ve Mahadeva Temple ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan çadır ev Pap Mochani Temple ile 1,5 mi (2,4 km) ve Brahma Temple ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca çadır evde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2499 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu çadır evde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Çadır
Luxury
Luxury Çadır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x