Vacation House Familia

Izu Islands, Kozushima-mura
Vacation House Familia Genel
Vacation House Familia Genel
Vacation House Familia Genel
Vacation House Familia Öne Çıkan Resim
Vacation House Familia Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Vacation House Familia
1005 Izu Islands, Kozushima-mura

Vacation House Familia konaklamanızda Kozushima-mura bölgesinde, plaj yakınında ve Maehama Plajı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan pansiyon West Coast Hiking Course ile 0,3 mi (0,4 km) ve Kozu Island Local Museum ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Vacation House Familia misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine sunulur, ayrıca ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Süit
Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda
Room
Economy Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x