V Style Boutique Hotel

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
V Style Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
V Style Boutique Hotel Dış Mekan
V Style Boutique Hotel Dış Mekan
V Style Boutique Hotel Dış Mekan
V Style Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
V Style Boutique Hotel
3-281 Moo 6 Pattaya 3rd Road, Banglamung North Pattaya Tayland Doğu Sahili, Pattaya

V Style Boutique Hotel size Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesinde, Pattaya Plajı ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jomtien Plajı ile 4,6 mi (7,5 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 29 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Room
Deluxe
Deluxe Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x