Utra Safari Villa

Chenggong
Utra Safari Villa Genel
Utra Safari Villa Genel
Utra Safari Villa Genel
Utra Safari Villa Öne Çıkan Resim
Utra Safari Villa Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Utra Safari Villa
Building 401 Fuze Yuan No 1143 GuanNan Ave Guandu District , Chenggong

Utra Safari Villa misafirlere Kunming merkezinde, Haijing Customs Site, Hua'ning ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Yunnan Minzu Üniversitesi ile 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Lake Dian ile 5,2 mi (8,4 km) ve Dounan International Flower Center ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

7 klimalı oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Traditional
Traditional Oda
Room
Exclusive Oda
Room
Classic Oda
Room
Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x