UrHomeInPhilly- 1955 Rittenhouse

Güneydoğu Pensilvanya, Philadelphia
UrHomeInPhilly- 1955 Rittenhouse Genel
UrHomeInPhilly- 1955 Rittenhouse Öne Çıkan Resim
UrHomeInPhilly- 1955 Rittenhouse Dış Mekan
UrHomeInPhilly- 1955 Rittenhouse Dış Mekan
UrHomeInPhilly- 1955 Rittenhouse Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
UrHomeInPhilly- 1955 Rittenhouse
1955 Locust St Güneydoğu Pensilvanya, Philadelphia

UrHomeInPhilly- 1955 Rittenhouse size Philadelphia merkezinde, Rittenhouse Meydanı yakınında ve University of Pennsylvania ile yürüyerek 12 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Drexel Üniversitesi ile 0,9 mi (1,5 km) ve Philadelphia Kongre Merk. ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Stüdyo,
Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Executive Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x