URH Hotel Zen Balagares

Costa Verde, Corvera de Asturias
URH Hotel Zen Balagares Genel
URH Hotel Zen Balagares Genel
URH Hotel Zen Balagares Genel
URH Hotel Zen Balagares Genel
URH Hotel Zen Balagares Genel
Image More +53 fotoğraf
URH Hotel Zen Balagares
Avenida de los Balagares, 34 Costa Verde, Corvera de Asturias

Corvera de Asturias bölgesindeki URH Hotel Zen Balagares, Trasona Baraj Gölü Parkı ve Oscar Niemeyer Kültür Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu 4 yıldızlı otel Salinas Plajı ile 16,1 km ve Museo Marítimo De Asturias (Asturias Denizcilik Müzesi) ile 17,7 km mesafede.

Otelin restoranı El Espartal misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

147 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Corvera de Asturias bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 13993 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda, Bağlantılı Odalar
Süit
Süit
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x