Urban Park Apartments & Hotel by Misty Blue Hotel

Umhlanga
Urban Park Apartments & Hotel by Misty Blue Hotel Öne Çıkan Resim
Urban Park Apartments & Hotel by Misty Blue Hotel Dış Mekan
Urban Park Apartments & Hotel by Misty Blue Hotel Yerinde Yemek
Urban Park Apartments & Hotel by Misty Blue Hotel Oda Manzaraları
Urban Park Apartments & Hotel by Misty Blue Hotel Oda Manzaraları
Image More +16 fotoğraf
Urban Park Apartments & Hotel by Misty Blue Hotel
60 Meridian Drive , Umhlanga

Umhlanga bölgesindeki Urban Park Apartments & Hotel by Misty Blue Hotel konaklamanızda, Gateway Theatre of Shopping Alışveriş Merkezi ve KwaZulu-Natal Sharks Board ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel uShaka Marine World ile 13,7 mi (22,1 km) ve Umhlanga Hastanesi ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 95 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler 10 km içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
One Bedroom Apartment
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x