Urban Beach Torrox Costa

Batı Endülüs, El Morche
Urban Beach Torrox Costa Genel
Urban Beach Torrox Costa Genel
Urban Beach Torrox Costa Genel
Urban Beach Torrox Costa Genel
Urban Beach Torrox Costa Genel
Image More +71 fotoğraf
Urban Beach Torrox Costa
Carretera de Málaga-Almería, 186 El Morche - Torrox Costa Batı Endülüs, El Morche

Urban Beach Torrox Costa misafirlere Torrox bölgesinde, plajda, El Morche Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Malaga Province Beaches ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Balcon de Europa ile 9,7 mi (15,6 km) ve Burriana Plajı ile 10,1 mi (16,3 km) mesafede.

Restoranda Urban Beach Torrox Costa misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

77 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x