Ur Hegian

French Basque Country, Ainhoa
Ur Hegian Genel
Ur Hegian Öne Çıkan Resim
Ur Hegian Dış Mekan
Ur Hegian Dış Mekan
Ur Hegian İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
Ur Hegian
Dancharia French Basque Country, Ainhoa

Ainhoa bölgesindeki Ur Hegian konaklamanızda Urdax Caves ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Cuevas de Zuggaramurdi ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Museo de las Brujas de Zugarramurdi ile 3 mi (4,9 km) ve Chocolaterie Antton Çikolata Dükkanı ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Balkon
Standard
Standard Dört Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x