Upper House

Güney İsveç, Heden
Upper House Genel
Upper House Genel
Upper House Genel
Upper House Genel
Upper House Öne Çıkan Resim
Image More +52 fotoğraf
Upper House
Mässans gata 24, 25th floor Güney İsveç, Heden

Upper House konaklamanızda, Göteborg merkezinde, Liseberg Eğlence Parkı yakınında ve Universeum ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Scandinavium ile 0,3 km ve Göteburg Konser Salonu ile 1 km mesafede.

West Coast yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 4 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 4 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

53 odada iPod takma konsolu ve LCD televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 kapalı yüzme havuzu, sağlık kulübü ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 60 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda (Free Spa Access)
Deluxe
Deluxe Süit (Free Spa Access, Age limit 25 years)
Room
Deluxe Oda (Free Spa Access)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x