Up Tribeca Hotel

Buenos Aires
Up Tribeca Hotel Genel
Up Tribeca Hotel Genel
Up Tribeca Hotel Genel
Up Tribeca Hotel Genel
Up Tribeca Hotel Genel
Image More +27 fotoğraf
Up Tribeca Hotel
Bartolome Mitre 1265 , Buenos Aires

Up Tribeca Hotel misafirlere Buenos Aires merkezinde, Obelisco ve 9 de Julio Avenue ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Colon Tiyatrosu ile 0,7 mi (1,1 km) ve Casa Rosada ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

60 odada mikrodalga fırın ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 29-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve banket salonu sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Buenos Aires bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4575 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x