UNY Hotel

Catur Tunggal
UNY Hotel Öne Çıkan Resim
UNY Hotel Oda Düzeni
UNY Hotel Oda Düzeni
UNY Hotel Oda Düzeni
UNY Hotel Banyo Tipleri
Image More +3 fotoğraf
UNY Hotel
Jalan Colombo, Kampus UNY Karangmalang Kota Baru , Catur Tunggal

Depok bölgesindeki UNY Hotel konaklamanızda, Yogyakarta Devlet Üniversitesi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Sanata Dharma University ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Malioboro Sokağı ile 1,8 mi (2,8 km) ve Prambanan Tapınağı ile 8,9 mi (14,3 km) mesafede.

Otelin restoranı Kartini misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 130 oda mevcuttur. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Standard Oda, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x