Unspoiled South Gambia Paradise

Kartong
Unspoiled South Gambia Paradise Genel
Unspoiled South Gambia Paradise Öne Çıkan Resim
Unspoiled South Gambia Paradise Dış Mekan
Unspoiled South Gambia Paradise Dış Mekan
Unspoiled South Gambia Paradise Dış Mekan
Image More +113 fotoğraf
Unspoiled South Gambia Paradise
Kombo Coastal Road , Kartong

Kartong bölgesindeki Unspoiled South Gambia Paradise misafirlere okyanus kıyısında, Gambia Reptile Farm ve Gunjur Merkez Camisi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan küçük otel Sanyang Plajı ile 9,7 mi (15,7 km) ve Sanyang Merkez Camisi ile 11,4 mi (18,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için küçük otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 oda mevcuttur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere odada masaj hizmeti ve odada (ücretli) çocuk bakımı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Bungalov
Basic
Basic Ağaç Ev
Comfort
Comfort Ağaç Ev
Room
Traditional Kulübe (max 3 persons)
Room
Traditional Kulübe (max 2 persons)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x