University of Regina

Southeastern Saskatchewan, Regina
University of Regina Öne Çıkan Resim
University of Regina Dış Mekan
University of Regina İç Mekan
University of Regina Yerinde Yemek
University of Regina Fitness
Image More +7 fotoğraf
University of Regina
3747 Lee Gren Ave Southeastern Saskatchewan, Regina

University of Regina misafirlere Regina bölgesinde, göl üzerinde, Regina Üniversitesi yakınında ve Conexus Sanat Merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Mackenzie Sanat Galerisi ile 1,4 mi (2,3 km) ve Saskatchewan Uygulamalu Bilim ve Teknoloji Enstitüsü - Wascana Kampüsü ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Global Village yemek servisi için ideal, bu otelde, 3 restoran ve 3 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

60 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kapalı havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 15 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x