Unique Hotel

Taşkent
Unique Hotel Genel
Unique Hotel Dış Mekan
Unique Hotel Dış Mekan
Unique Hotel Kahvaltı
Unique Hotel Yerinde Yemek
Image More +19 fotoğraf
Unique Hotel
60 Ulitsa Bogiboston , Taşkent

Unique Hotel size Taşkent merkezinde, Ice City ve Magic City Park ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Seattle Peace Park ile 1,9 mi (3,1 km) ve Museum of Applied Art ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Luxury
Luxury Oda
Presidential
Presidential Oda
Family
Family İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x