Uninn Hotel Vnukovo

Orta Rusya, Rasskazovka
Uninn Hotel Vnukovo Genel
Uninn Hotel Vnukovo Genel
Uninn Hotel Vnukovo Öne Çıkan Resim
Uninn Hotel Vnukovo Dış Mekan
Uninn Hotel Vnukovo İç Mekan
Image More +64 fotoğraf
Uninn Hotel Vnukovo
Building 1G Orta Rusya, Rasskazovka

Uninn Hotel Vnukovo misafirlere Moskova (Rasskazovka) bölgesinde, Peredelkino Dacha Complex ve BL Pasternak Evi Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Korney Chukovsky House Museum ile 3,8 mi (6,1 km) ve Solntsevo Exhibition Hall ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 11.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

58 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Balkon
Room
Comfort Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x