Uni Resort

Cox's Bazar
Uni Resort Genel
Uni Resort Genel
Uni Resort Genel
Uni Resort Öne Çıkan Resim
Uni Resort Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Uni Resort
Kolatali Road , Cox's Bazar

Cox's Bazar bölgesindeki Uni Resort misafirlere tarihi bölgede, Kolatoli Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Sugandha Plajı ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Laboni Plajı ile 1,3 km (0,8 mil) ve Birmanya Pazarı ile 2 km (1,3 mil) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Naf Restaurant restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 46 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Balkon, Resort Manzaralı
Room
Family Süit, Birden Çok Yatak, Küvet, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Exclusive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Küvet, Denize Bakan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x