Une Parenthèse pour Deux

Provence (bölge), Plan-d'Orgon
Une Parenthèse pour Deux Öne Çıkan Resim
Une Parenthèse pour Deux Dış Mekan
Une Parenthèse pour Deux Dış Mekan
Une Parenthèse pour Deux Kahvaltı
Une Parenthèse pour Deux Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
Une Parenthèse pour Deux
327 Route de Mollégès Provence (bölge), Plan-d'Orgon

Plan-d'Orgon bölgesindeki Une Parenthèse pour Deux misafirlere kırsal bölgede, Alpilles ve Alpilles Regional Natural Park 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Luberon Masifi ile 17,7 mi (28,5 km) ve Urgonia Müzesi ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Une Parenthèse pour Deux misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için özel spa küveti olan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı ve mikrodalga fırın. Misafirlerimize bilgisayar ve ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Süit
Luxury
Luxury Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x