Under Canvas North Yellowstone

Güney Merkez Montana, Pine Creek
Under Canvas North Yellowstone Genel
Under Canvas North Yellowstone Genel
Under Canvas North Yellowstone Öne Çıkan Resim
Under Canvas North Yellowstone Kahvaltı
Under Canvas North Yellowstone Oda Manzaraları
Image More +13 fotoğraf
Under Canvas North Yellowstone
139 Pine Creek Rd Güney Merkez Montana, Pine Creek

Livingston bölgesindeki Under Canvas North Yellowstone misafirlere nehir üzerinde, Yellowstone River ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Gallatin Ulusal Ormanı ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu resort otel Chico Kaplıcası ile 17,5 mi (28,2 km) ve DePuy Spring Creek ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 50 odamız vardır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu resort otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Çadır
Room
Deluxe Çadır (with Kids)
Room
Çadır (Stargazer)
Room
Çadır (Stargazer with Kids)
Room
Çadır (Suite)
Room
Çadır (Suite with Kids)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x