UNAHOTELS Poggio dei Medici Toscana

Mugello, Scarperia e San Piero
UNAHOTELS Poggio dei Medici Toscana Genel
UNAHOTELS Poggio dei Medici Toscana Genel
UNAHOTELS Poggio dei Medici Toscana Genel
UNAHOTELS Poggio dei Medici Toscana Öne Çıkan Resim
UNAHOTELS Poggio dei Medici Toscana Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
UNAHOTELS Poggio dei Medici Toscana
Via San Gavino 27 Mugello, Scarperia e San Piero

Scarperia e San Piero bölgesindeki UNAHOTELS Poggio dei Medici Toscana misafirlere tren/metro istasyonu bağlantılı, UNA Poggio Dei Medici Golf Club ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Bilancino Gölü ile 13 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Mugello Yarış Pisti ile 5,6 km ve Convento del Bosco ai Frati Manastırı ile 9,7 km mesafede.

UNA Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

70 odada minibar ve plazma televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Golf sahasında antrenman yaptıktan sonra 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilirsiniz. Bu Toskana stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Executive
Executive Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x