Un Soir d'Eté

Alsace, Ernolsheim-Bruche
Un Soir d'Eté Genel
Un Soir d'Eté Öne Çıkan Resim
Un Soir d'Eté Dış Mekan
Un Soir d'Eté Dış Mekan
Un Soir d'Eté Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Un Soir d'Eté
19, rue Haute Alsace, Ernolsheim-Bruche

Un Soir d'Eté misafirlere Ernolsheim-Bruche bölgesinde, havaalanı yakınında ve Office de Tourisme Region Molsheim-Mutzig ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Tren İstasyonu Meydanı ile 11,8 mi (19 km) ve Strasbourg Christmas Market ile 12,4 mi (19,9 km) mesafede.

Un Soir d'Eté misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda, Avlu Manzaralı
Design
Design Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Çatı Katı (Loft), Bahçe Manzaralı
Family
Family Çatı Katı (Loft)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x