Umtamvuna River Lodge

Wild Coast, Port Edward
Umtamvuna River Lodge Genel
Umtamvuna River Lodge Genel
Umtamvuna River Lodge Genel
Umtamvuna River Lodge Öne Çıkan Resim
Umtamvuna River Lodge Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Umtamvuna River Lodge
Lot 80 Holiday Road (Off Old Pont Road) Banners Rest Wild Coast, Port Edward

Port Edward bölgesindeki Umtamvuna River Lodge konaklamanızda Umtamvuna Doğa Koruma Alanı ve Beaver Creek Kahve Dükkanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan küçük otel Clearwater Yürüyüş Parkuru ile 5,1 mi (8,2 km) ve Wild Coast Sun Kumarhanesi ile 5,7 mi (9,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için küçük otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Honeymoon
Honeymoon Çatı Katı (Loft)
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Kullanımı, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x