Ume Sita Home Stay

Lesser Sunda Islands, Peliatan
Ume Sita Home Stay Öne Çıkan Resim
Ume Sita Home Stay Dış Mekan
Ume Sita Home Stay Dış Mekan
Ume Sita Home Stay Dış Mekan
Ume Sita Home Stay Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Ume Sita Home Stay
Jl. Gunung Sari Br.Sala Pejeng Kawan Lesser Sunda Islands, Peliatan

Ubud bölgesindeki Ume Sita Home Stay konaklamanızda, Pura Penataran Sasih ve Peliatan Kraliyet Sarayı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Ubud Maymun Ormanı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Ubud Peliatan Balerung Sahnesi ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. 21 inç düz ekran televizyon ile film kiralama servisi sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır. Misafirler 50000 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 3 Yatak Odası
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x