Umalas Suite

Kerobokan
Umalas Suite Öne Çıkan Resim
Umalas Suite Dış Mekan
Umalas Suite Dış Mekan
Umalas Suite Dış Mekan
Umalas Suite Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Umalas Suite
Jl. Tegal Cupek Gg Wayang 11 No. 1 , Kerobokan

Kerobokan (Umalas) bölgesindeki Umalas Suite misafirlere Canggu Square ve Splash Waterpark Bali Su Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Seminyak Plajı ile 3,3 mi (5,3 km) ve Legian Plajı ile 5,1 mi (8,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon sunulur. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası, Mutfak
Room
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası, Mutfak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x