Umaid Residency - A Regal Heritage Home

Amer
Umaid Residency - A Regal Heritage Home Genel
Umaid Residency - A Regal Heritage Home Öne Çıkan Resim
Umaid Residency - A Regal Heritage Home Dış Mekan
Umaid Residency - A Regal Heritage Home Dış Mekan
Umaid Residency - A Regal Heritage Home Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Umaid Residency - A Regal Heritage Home
SR-62,63,64 RIICO, Delhi-Jaipur Highway Jaipur District , Amer

Amer bölgesindeki Umaid Residency - A Regal Heritage Home misafirlere bölge parkında, Royal Gaitor Tumbas ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Elefantasy ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Amber Kalesi ile 4,5 mi (7,3 km) ve Jal Mahal ile 6,8 mi (10,9 km) mesafede.

Umaid Cafe Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 25 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere piknik alanı ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x