Uma Padi Villa

Lesser Sunda Islands, Kedewatan
Uma Padi Villa Öne Çıkan Resim
Uma Padi Villa Dış Mekan
Uma Padi Villa Dış Mekan
Uma Padi Villa Dış Mekan
Uma Padi Villa Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Uma Padi Villa
Jalan Raya Sanggingan Lesser Sunda Islands, Kedewatan

Uma Padi Villa misafirlere Ubud merkezinde, Neka Sanat Müzesi ve Blanco Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Ubud Maymun Ormanı ile 2,6 mi (4,2 km) ve Bali Bird Walks ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve LED televizyon olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçe Manzaralı
Room
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x