Ulises Recoleta Suites

Buenos Aires
Ulises Recoleta Suites Öne Çıkan Resim
Ulises Recoleta Suites Dış Mekan
Ulises Recoleta Suites Dış Mekan
Ulises Recoleta Suites Kahvaltı
Ulises Recoleta Suites Kahvaltı
Image More +29 fotoğraf
Ulises Recoleta Suites
Ayacucho 2016 , Buenos Aires

Ulises Recoleta Suites misafirlere Buenos Aires (Recoleta) bölgesinde, Obelisco ve 9 de Julio Avenue ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Recoleta Mezarlığı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Colon Tiyatrosu ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 26 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Dubleks
Dubleks
Room
Superior Stüdyo
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x