Ukuthula Bush Lodge

Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Hoedspruit
Ukuthula Bush Lodge Genel
Ukuthula Bush Lodge Öne Çıkan Resim
Ukuthula Bush Lodge Dış Mekan
Ukuthula Bush Lodge Dış Mekan
Ukuthula Bush Lodge Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Ukuthula Bush Lodge
356 Kierrieklapper Street Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Hoedspruit

Ukuthula Bush Lodge konaklamanızda Hoedspruit bölgesinde, iskele üstünde, Timbavati Avcılık Doğa Koruma Alanı ile 50,6 km (31,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu küçük otel Blyde River Kanyonu ve Orpen Gate ile aynı bölgededir.

Küçük otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 5 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x