Ubud Village Hotel - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Ubud
Ubud Village Hotel - CHSE Certified Genel
Ubud Village Hotel - CHSE Certified Genel
Ubud Village Hotel - CHSE Certified Genel
Ubud Village Hotel - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
Ubud Village Hotel - CHSE Certified Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Ubud Village Hotel - CHSE Certified
Jalan Monkey Forest Gianyar Lesser Sunda Islands, Ubud

Ubud Village Hotel - CHSE Certified misafirlere Ubud merkezinde, Komaneka Güzel Sanatlar Galerisi yakınında ve Pondok Pekak Kütüphanesi ve Eğitim Merkezi ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ubud Maymun Ormanı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Ubud Geleneksel Sanat Çarşısı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 62 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Premier Oda
Room
Villa, 1 Yatak Odası
Room
Junior Süit, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x