U Tropicana Alibaug

Chondhi
U Tropicana Alibaug Genel
U Tropicana Alibaug Genel
U Tropicana Alibaug Genel
U Tropicana Alibaug Öne Çıkan Resim
U Tropicana Alibaug Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
U Tropicana Alibaug
Chondi Naka, Mapgaon Road , Chondhi

U Tropicana Alibaug misafirlere Alibaug merkezinde, Versoli Plajı ve Kankeshwar Tapınağı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kashid Plajı ile 24,5 mi (39,4 km) ve Kihim Plajı ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Otelin restoranı EAT restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 44 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Sağlık kulübü, açık havuz ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Royal
Royal Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçeli
Club
Club Süit, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x