Typic Oasis Sa Tanca

Cala Llonga
Typic Oasis Sa Tanca Genel
Typic Oasis Sa Tanca Genel
Typic Oasis Sa Tanca Öne Çıkan Resim
Typic Oasis Sa Tanca Dış Mekan
Typic Oasis Sa Tanca Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Typic Oasis Sa Tanca
Crta. Cala Llonga 71-79 , Cala Llonga

Typic Oasis Sa Tanca misafirlere Santa Eulalia del Rio bölgesinde, plaj yakınında, Cala Llonga ile Cala Llonga Beach 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Playa de Talamanca ile 6,4 mi (10,3 km) ve İbiza Limanı ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Apart dairenin bar/oturma salonu öğle yemeği için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 37 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x