Twofourtwo Boutique Apartments

Kuzeydoğu Tazmanya, Launceston
Twofourtwo Boutique Apartments Öne Çıkan Resim
Twofourtwo Boutique Apartments İç Mekan
Twofourtwo Boutique Apartments Yerinde Yemek
Twofourtwo Boutique Apartments Oda Düzeni
Twofourtwo Boutique Apartments Oda Düzeni
Image More +17 fotoğraf
Twofourtwo Boutique Apartments
242 Charles Street Kuzeydoğu Tazmanya, Launceston

Twofourtwo Boutique Apartments misafirlere Launceston merkezinde, Brisbane Caddesi Alışveriş Merkezi ve Quadrant Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı daire Şehir Saat Kulesi ile 0,7 mi (1 km) ve Princess Theatre ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Dairede yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize ayrı oturma alanı ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak (The Studio)
Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Mutfak (The Bakehouse)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Mutfak (The Terrace)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x