Two Seasons Executive Suites

Mindanao, Zamboanga
Two Seasons Executive Suites Öne Çıkan Resim
Two Seasons Executive Suites İç Mekan
Two Seasons Executive Suites İç Mekan
Two Seasons Executive Suites İç Mekan
Two Seasons Executive Suites Banyo Tipleri
Image More +10 fotoğraf
Two Seasons Executive Suites
Two Seasons Hotel Veterans Avenue Ext. Tumaga Road Mindanao, Zamboanga

Zamboanga bölgesindeki Two Seasons Executive Suites konaklamanızda, Immaculate Conception Metropolitan Katedrali ve KCC Mall De Zamboanga Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Plaza Pershing ile 1,8 mi (2,8 km) ve Zamboanga Belediye Sarayı ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirler için 36 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Family Süit
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x