Two Seasons Boutique Hotel

Absheron Region, Bakü
Two Seasons Boutique Hotel Genel
Two Seasons Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Two Seasons Boutique Hotel Dış Mekan
Two Seasons Boutique Hotel Dış Mekan
Two Seasons Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Two Seasons Boutique Hotel
Sabir Street 5 Absheron Region, Bakü

Two Seasons Boutique Hotel konaklamanızda, Baku merkezinde, Bakü Şehir Pisti yakınında ve Kız Kulesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Azerbaycan Devlet Filarmoni Salonu ile 1,4 km (0,9 mi) ve Azerbaycan Halı Müzesi ile 1,8 km (1,1 mi) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler 30 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Castle view)
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Castle view)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x