Twin Apart Hotel

Sağ Yaka, Kiev
Twin Apart Hotel Genel
Twin Apart Hotel Genel
Twin Apart Hotel Öne Çıkan Resim
Twin Apart Hotel Dış Mekan
Twin Apart Hotel Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Twin Apart Hotel
Druzhby Narodov Boulevard 14-16 Sağ Yaka, Kiev

Twin Apart Hotel misafirlere Kyiv merkezinde, Kiev Kurucuları Anıtı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Ukrayna Büyük Vatanseverlik Savaşı Devlet Müzesi ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Okyanus Plaza Alışveriş Merkezi ile 2 mi (3,3 km) ve St.Theodosius Pechersky Manastırı ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 4.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 18 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Kyiv bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 753 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Standard Oda
Room
Apart Daire (Studio)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x