Tuskar's Riverside Resort

Dhikuli
Tuskar's Riverside Resort Öne Çıkan Resim
Tuskar's Riverside Resort Yerinde Yemek
Tuskar's Riverside Resort Yerinde Yemek
Tuskar's Riverside Resort Yerinde Yemek
Tuskar's Riverside Resort Havuz
Image More +21 fotoğraf
Tuskar's Riverside Resort
NH 121 Jim Corbett National Park , Dhikuli

Ramnagar bölgesindeki Tuskar's Riverside Resort konaklamanızda Garija Tapınağı ve Mandal River ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı resort otel Corbett Ulusal Parkı ile 5,8 mi (9,3 km) ve Ramnagar Kosi Rezervuarı ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için resort otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimiz için 20 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Club
Club Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x