Tushita Nepal Yoga Retreat Center

Gandaki Zone, Pumdi Bhumdi
Tushita Nepal Yoga Retreat Center Genel
Tushita Nepal Yoga Retreat Center Öne Çıkan Resim
Tushita Nepal Yoga Retreat Center İç Mekan
Tushita Nepal Yoga Retreat Center Kahvaltı
Tushita Nepal Yoga Retreat Center Yerinde Yemek
Image More +9 fotoğraf
Tushita Nepal Yoga Retreat Center
Pokhara-25, Pumdibhumdi Kaski, Gandaki Zone Gandaki Zone, Pumdi Bhumdi

Pokhara bölgesindeki Tushita Nepal Yoga Retreat Center misafirlere göl üzerinde, World Peace Stupası (Dünya Barışı Stupası) ve Gupteshwor Cave ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Phewa Lake ile 2,4 mi (3,8 km) ve Devi Şelalesi ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Restoranda Tushita Nepal Yoga Retreat Center misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 4.00 ve 11.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

9 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna, karaoke ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca atari salonu/oyun odası, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretli) temalı park servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x