Turtles Nest Villa

Cornwall County, Treasure Plajı
Turtles Nest Villa Genel
Turtles Nest Villa Genel
Turtles Nest Villa Genel
Turtles Nest Villa Genel
Turtles Nest Villa Öne Çıkan Resim
Image More +52 fotoğraf
Turtles Nest Villa
St. Elizabeth Cornwall County, Treasure Plajı

Treasure Plajı bölgesindeki bu villa misafirlere okyanus kıyısında, Calabash Körfezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Billy Bay Plajı ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Black River Heritage Buildings ile 26,4 km ve Parrotee Pond Mangroves ile 26,8 km mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel havuz ve düz ekran televizyon mevcut. Misafirler için Tempur-Pedic yatak ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu Akdeniz stili villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Villa, 3 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x