Turtle Towers Apartments

Middlesex County, Ocho Rios
Turtle Towers Apartments Genel
Turtle Towers Apartments Öne Çıkan Resim
Turtle Towers Apartments Dış Mekan
Turtle Towers Apartments Dış Mekan
Turtle Towers Apartments Dış Mekan
Image More +125 fotoğraf
Turtle Towers Apartments
Main Street Middlesex County, Ocho Rios

Turtle Towers Apartments konaklamanızda Ocho Rios bölgesinde, Turtle Plajı ve Turtle River Parkı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan apart daire Jamaica Plajları ile 0,6 km (0,4 mi) ve Ocho Rios Hisarı ile 1,3 km (0,8 mi) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 200 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Özel plajda bir gün sonrasında açık havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürebilirsiniz. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Küçük Mutfak, Avlu Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Economy Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x