Tunik Hostel - Adults Only

Merkez Yüksek Arazileri, Antigua Guatemala
Tunik Hostel - Adults Only Genel
Tunik Hostel - Adults Only Öne Çıkan Resim
Tunik Hostel - Adults Only Dış Mekan
Tunik Hostel - Adults Only İç Mekan
Tunik Hostel - Adults Only İç Mekan
Image More +9 fotoğraf
Tunik Hostel - Adults Only
2 Calle Oriente #30 Merkez Yüksek Arazileri, Antigua Guatemala

Antigua Guatemala bölgesindeki Tunik Hostel - Adults Only size Las Capuchinas Manastırı yakınında ve Casa Santo Domingo Müzesi ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel La Merced Kilisesi ile 0,8 km (0,5 mil) ve Central Park ile 1 km (0,6 mil) mesafede.

Tunik Hostel - Adults Only misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

2 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Comfort Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x