Tulip Inn Rio De Janeiro Ipanema

Costa Verde, Rio de Janeiro
Tulip Inn Rio De Janeiro Ipanema Öne Çıkan Resim
Tulip Inn Rio De Janeiro Ipanema Oda Düzeni
Tulip Inn Rio De Janeiro Ipanema Mutfak
Tulip Inn Rio De Janeiro Ipanema Oda
Tulip Inn Rio De Janeiro Ipanema
Av. Rainha Elizabeth da Belgica, 440 Costa Verde, Rio de Janeiro

Tulip Inn Rio De Janeiro Ipanema misafirlere Rio de Janeiro merkezinde, Copacabana Plajı ve Praca General Osorio ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ipanema Plajı ile 0,8 mi (1,4 km) ve Kesmeşeker Dağı ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 6.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 53 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Özel küçük mutfak ve içinde mikrodalga fırın. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x