Tulip Inn Naya

Bab Ezzouar
Tulip Inn Naya Genel
Tulip Inn Naya Genel
Tulip Inn Naya Genel
Tulip Inn Naya Genel
Tulip Inn Naya Genel
Image More +32 fotoğraf
Tulip Inn Naya
Route de Dar El Beida , Bab Ezzouar

Tulip Inn Naya konaklamanızda Algiers bölgesinde, Bab Ezzouar Alışveriş Merkezi ile 1,2 km (0,7 mi) ve Ardis Ticaret Merkezi ile 6,5 km (4 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Jardin D'essai du Hamma Botanik Bahçesi ile 13,2 km (8,2 mil) ve Cezayir Ulusal Kütüphanesi ile 17,2 km (10,7 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon bulunan 90 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Algiers bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Kişilik Oda
Business
Business İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Business
Business Süit
Business
Business Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x