Tujia folk houses

Jiangnan, Zhangjiajie
Tujia folk houses Genel
Tujia folk houses Öne Çıkan Resim
Tujia folk houses Dış Mekan
Tujia folk houses Dış Mekan
Tujia folk houses Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Tujia folk houses
No. 29, Group of Sanyan Bridge Sanxing Road, Yongding District Jiangnan, Zhangjiajie

Tujia folk houses misafirlere Zhangjiajie (Yongding) bölgesinde, Tianmen Dağı Büyük Kapısı ve Bailong Asansör ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Zhangjiajie Ulusal Orman Parkı ile 5,6 mi (9 km) ve Puguang Temple ile 5,7 mi (9,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için mutfak olan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Oda
Comfort
Comfort Oda
Room
Elite Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x