Tsurugi Koizuki

Hokuriku, Kamiichi
Tsurugi Koizuki Genel
Tsurugi Koizuki Genel
Tsurugi Koizuki Öne Çıkan Resim
Tsurugi Koizuki Dış Mekan
Tsurugi Koizuki Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Tsurugi Koizuki
1 Yuuwano Nakaniikawa Hokuriku, Kamiichi

Kamiichi bölgesindeki Tsurugi Koizuki konaklamanızda Ryusenji Tapınağı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Nisekiji Tapınağı ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu ryokan otel Nishida Güzel Sanatlar Müzesi ile 2 mi (3,3 km) ve Umekama Müzesi ile 6,2 mi (10,1 km) mesafede.

Ryokan otelin restoranı Rindou misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kaplıca ve karaoke bulunmaktadır. Bu ryokan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x