Tsingpu Yangzhou Retreat

Yangzhou
Tsingpu Yangzhou Retreat Genel
Tsingpu Yangzhou Retreat Genel
Tsingpu Yangzhou Retreat Öne Çıkan Resim
Tsingpu Yangzhou Retreat Dış Mekan
Tsingpu Yangzhou Retreat Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Tsingpu Yangzhou Retreat
99 Baocheng Road, Han Jiang District , Yangzhou

Tsingpu Yangzhou Retreat misafirlere Yangzhou (Hanjiang Bölgesi) bölgesinde, Museum of Han Guangling King ve Daming Temple ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Slender West Lake Park ile 1,2 mi (1,9 km) ve Yangzhou Baguai Memorial Hall ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

20 klimalı oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Yangzhou bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 861 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. kısıtlı kapasitede otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x