Tsingpu Lijiang Baisha Retreat

Lijiang
Tsingpu Lijiang Baisha Retreat Genel
Tsingpu Lijiang Baisha Retreat Öne Çıkan Resim
Tsingpu Lijiang Baisha Retreat Dış Mekan
Tsingpu Lijiang Baisha Retreat Dış Mekan
Tsingpu Lijiang Baisha Retreat Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Tsingpu Lijiang Baisha Retreat
Zhongyisushe Baisha Xingzheng Village Shuhe Old Town , Lijiang

Tsingpu Lijiang Baisha Retreat konaklamanızda Lijiang bölgesinde, Siyah Ejderha Havuzu Göl Parkı ile 5,2 km (3,2 mi) ve Lashi Lake ile 10,3 km (6,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Jade Dragon Kar Dağı ile 30,3 km (18,8 mi) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Lijiang bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Tepe Manzaralı
Room
Premier Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras, Dağ Manzaralı
Room
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x