Tsambikos Apts

Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki
Tsambikos Apts Öne Çıkan Resim
Tsambikos Apts Oda Manzaraları
Tsambikos Apts Oda Düzeni
Tsambikos Apts Oda Düzeni
Tsambikos Apts Oda Düzeni
Image More +29 fotoğraf
Tsambikos Apts
Kathara Beach Decentralized Administration Of The Aegean, Faliraki

Rodos bölgesindeki Tsambikos Apts konaklamanızda, Ege Adaları ve Kathará Beach yakınında konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Faliraki Su Parkı ile 3 mi (4,8 km) ve Rodos Limanı ile 10,3 mi (16,6 km) mesafede.

Restoranda Tsambikos Apts misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo
Room
Apart Daire
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x