Trujillo Beach Eco Resort

Northern Coast, Trujillo
Trujillo Beach Eco Resort Genel
Trujillo Beach Eco Resort Genel
Trujillo Beach Eco Resort Genel
Trujillo Beach Eco Resort Genel
Trujillo Beach Eco Resort Genel
Image More +19 fotoğraf
Trujillo Beach Eco Resort
Viejos Maranones Northern Coast, Trujillo

Trujillo Beach Eco Resort misafirlere Trujillo bölgesinde, deniz kıyısında, Barra de Chapagua Plajı ve Guaimoreto Gölü 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Capiro Calentura Ulusal Parkı ile 11,8 mi (19 km) ve Fortaleza de Santa Barbara ile 15,9 mi (25,6 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları ve DVD oynatıcı vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Daire,
Daire, 2 Yatak Odası
Room
Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x