Tru By Hilton Yarmouth

Yarmouth County, Yarmouth
Tru By Hilton Yarmouth Genel
Tru By Hilton Yarmouth Genel
Tru By Hilton Yarmouth Genel
Tru By Hilton Yarmouth Genel
Tru By Hilton Yarmouth Öne Çıkan Resim
Image More +33 fotoğraf
Tru By Hilton Yarmouth
10588 Starrs Road Yarmouth County, Yarmouth

Yarmouth bölgesindeki Tru By Hilton Yarmouth konaklamanızda, Yarmouth Mall Alışveriş Merkezi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Denizci Merkezi ile 11 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel The Yarmouth Arts Bölge Konseyi Tiyatro ve Sanat Merkezi ile 1 mi (1,6 km) ve Yarmouth County Müzesi ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Misafirler için 89 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, ütü/ütü masası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz, su kaydırağı ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun (Mobility & Hearing, Roll-In Shower)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun (Hearing)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x